Hurá do vlastního! Konečně i v Praze!

O tom, že v Praze je nouze o nové možnosti bydlení, už byly popsány stovky stran. Konečně se začíná něco dít – a vy můžete být u toho! Kde si pořídit to nejluxusnější bydlení v Praze a za skvělou cenu? Kde se stavějí nové vily s výhledem na Prahu a krásnou zahradou?

Dostatek soukromí

Také vás láká možnost mít svůj vlastní dům? A co teprve mít svůj vlastní dům v Praze, na místě, ze kterého budete mít překrásný výhled? A líbilo by se vám, kdyby měl váš dům i zahradu, která by vám poskytovala dostatečné zázemí a zeleň? Vily Praha je jedinečný projekt, který proměňuje sny o bydlení ve skutečnost. Z čeho můžete vybírat?

Sami si zvolíte

Hledáte atraktivní bydlení ve velkoměstě, ale přejete si také místo těsně spjaté s přírodou? Vily na prodej vám nabízí vybrat si možnost, která vás nejvíce láká. Přejete si již dokončenou vilu s pozemkem, která je připravena k okamžitému nastěhování? Nebo dáváte přednost vizuálnímu minimu, kdy je připraven pozemek a kompletní stavba, ale o realizaci interiéru se chcete postarat sami? Můžete si vybrat i variantu, kdy je připravena pouze hrubá stavba s pozemkem. Chcete to po svém? Vyberte si pouze variantu, kde vám bude předán zasíťovaný pozemek.

A co okolí?

Městskou část Prahy 5, ve které se nachází nový rezidenční projekt Vily Chuchle, ocení všichni, kdo si přejí klidné bydlení v soukromí, které má výborné spojení s vnitřní Prahou i okolními obcemi. Autem jste za pár minut na Pražském okruhu, autobusem to máte jen 15 minut na stanici metra Smíchovské nádraží. Takže v centru dění jste hned, ale máte svůj vlastní klidný kout a dostatek soukromí.

Nové byty se v Praze shánějí velmi těžko, proto neváhejte, a zarezervujte si své vysněné bydlení včas. Už se těšíte, až si dáte ranní kávu v překrásném prostředí vlastní zahrady s výhledem na vzdálený ruch velkoměsta?