Víte, kde pořídit kvalitní betonovou jímku?

Jestliže vám dosluhuje stará betonová jímka, nebo jinak řečeno žumpa, nebo jste si koupili malou chaloupku, k níž potřebujete jímku zajistit, abyste mohli zbudovat klasickou toaletu, namísto suchého WC, je na místě poohlídnout se po společnosti, která vám dostatečně velkou, cenově přijatelnou a kvalitní žumpu nabídne. A právě takovou je společnost DAKER s.r.o., kterou najdete na webových stránkách dobrezumpy.cz.

To nejlepší místo pro odpad

Každá domácnost, ať je malá nebo velká, produkuje odpad. Myslíme ten z WC, ale také z koupelny, z kuchyně, kde myjeme ve dřezu i v myčce nádobí. Tento odpad musíme někde odvádět a jímka je skvělou možností.

Betonové jímky pro celou Českou republiku

Pokud se vaše nemovitost nachází na severu Moravy, je vám společnost DAKER s.r.o. nablízku. A tak může objednávat betonové jímky Ostrava, nebo využije betonové jímky Olomouc. Samozřejmě, jste-li ale z kterékoli části naší země, společnost vám ochotně vybranou betonovou jímku nebo nádrž přiveze.

Vy budete mít za úkol pouze připravit stavební jámu. Společnost jímku uloží za pomoci hydraulického ramene. Dá se instalovat na místa s různými druhy zeminy.

Dostatek prostoru i při zvyšování nároků

Betonové jímky mají různé velikosti. Vybírat se dá od velikosti 4 m3 až do velikosti 12 m3. Velkou výhodou je, že se dají jímky mezi sebou propojovat, a tak se dá časem objem navyšovat, pokud se zvýší vaše potřeby na objem. Kromě zachytávání odpadu se betonové jímky a nádrže hodí i na zadržování dešťovky, nebo jsou možností, jak vybudovat sklep.

K betonovým jímkám neboli žumpám, můžete zakoupit i příslušenství, jako třeba litinový poklop, betonový komín, měřič hladiny kapaliny či průjezdovou desku.

Nezbývá než se rozhodnout, jak objemnou betonovou jímku potřebujete, nebo jestli spojíte dvě a zbudujete potřebný sklep. Během pár dnů vám může DAKER s.r.o. přivézt objednané zboží a brzy jej budete moci začít používat. A máte-li nějaké dotazy, stačí společnost kontaktovat, rádi a ochotně vám pomohou.