6 tipů pro interierového designera – první část

6 tipů pro interierového designera – první část

Studie ukazují, že pokud je přeplněný váš dům, vaše úroveň stresu sahá až někam vysoko. Vaše rodina je na tom úplně stejně. Nejen, že jste se zabývali potížemi, které vznikly z příliš mnoho věcí, vy jste se také možná sami zbavili krásného interiérového designu, který je určitě možná pohřben pod vašim haraburdím.

Jedním z nejjednodušších změn, které můžeme udělat ve svých domovech, je vyklízení nepořádku. A přesto se vám může zdát, že pokaždé, když vyhodíte nevyžádanou poštu čili přebytečné věci a narovnáte vše do skříní a třeba i na půdu, tak přesto se nějakým způsobem nepořádek plazí zpátky do vašich obytných prostorů během týdne (nebo za několika dnů, pro některé z nás).

Tudíž vám chceme poskytnout rady, které vám pomohou s nepořádkem, abyste opět mohli být spokojeni s vašim domovem a mohli dobře dýchat a hlavně dobře se pohybovat, aniž byste o něco v domě zakopli.

Takže bez dalších okolků, zde jsou pro vás oblíbené tipy v šesti krocích, jak si poradit s nepořádkem, a jak ho vypudit z vašeho domu.

Krok 1: Vytvořte si perfektní fotografie domova.

Doporučuje se zřídit fotografie u vás doma. Ale nemyslete si, že se jedná o fantazii. Stačí nafotit nějaké fotky v každé místnosti – snažte se, dostat všechny komponenty v rámci vašeho bydlení – a pak se sami sebe zeptejte takto: Jsou tyto pokoje vhodné pro vyfocení do časopisu? Pokud odpověď zní ne, je zapotřebí tento nepořádek upravit.

Krok 2: Volte věci, do kterých můžete něco dát, které skryjí a uschovají.

Jsou levné, stylové, pořadatelé, můžete je tak snadno začlenit do jakéhokoli obytného prostoru. O čem je řeč? Investujte do některých košů, kontejnerů, boxů a prostě si pořiďte cokoliv, do čeho byste mohli dát přebytečné věci. Začněte tak se stylovými úložišti člověka.