Relaxace v pohodlí domova s vířivkami Softub

Rozhodli jste si pořídit vířivku, ale nemůžete si žádnou vybrat? Klasické skeletové vířivky jsou velmi neskladné, musí být na jednom místě a jejich design je většinou obyčejný a ne příliš atraktivní. Vířivé bazény Softub mají nadčasový design, jsou velmi pěkné na pohled a navíc velmi praktické – lze je snadno přemístit z jednoho místa na druhé. Tuto vířivku můžete mít kdekoli jen chcete.

Hlavní výhody mobilních vířivek Softub

  • Tyto luxusní vířivky jsou vyrobeny z pružné a velmi odolné Polybond pěny. Díky této hmotě je celé tělo velmi lehké. Tento materiál také zajišťuje dlouhou životnost.
  • Vnější potah je vyroben z vinylového materiálu zvaného LeatherTex. Tento velmi odolný materiál zajišťuje dlouhou životnost vířivky.
  • Vířivku Softub můžete používat celoročně. Ohřev vody je možný i v zimě – i u venkovních vířivek.
  • Motor se může pyšnit speciální technologií, díky které je možné dosáhnout teploty až +40°C i při -40°C okolní teploty.
  • Pokud se rozhodnete umístit vířivku ven, rozhodně se o ni nemusíte bát. Speciální materiál zajišťuje perfektní odolnost proti větru i mrazu.

Tři úžasné modely

Vířivka Softub Sportster 140 je jednou z nejlehčích vířivek na trhu. Je vhodná pro jednu osobu, výjimečně pro dvě. Skvěle se hodí do míst, kde není moc prostoru, nebo všude tam, kde je značně omezená nosnost. Vířivka má čtyři trysky, ale na rozdíl od ostatních modelů nemá zabudované vnitřní LED barevné světlo. Vířivka Softub Legend 220 je zlatá střední cesta, co se velikosti týče. Je určena pro 2-4 osoby. Nejvíce se hodí pro menší rodinu nebo pro páry. Oproti modelu Sportster 140 má větší vnitřní průměr. Obsahuje pět trysek a uvnitř má zabudované barevné LED světlo. K tomuto modelu je možné také pořídit poly-ratanové nebo dřevěné obložení, které je velmi praktickým, ale i estetickým doplňkem. Vířivka Softub Resort 300+ má ještě o 20 cm větší průměr než předchozí typ. Je vhodná pro 5-6 osob, a protože je tento model je také o 7 cm vyšší, skvěle se hodí jak pro klidný odpočinek s přáteli, tak i pro živější zábavu. Tato luxusní vířivka má sedm trysek a je také vybavena vnitřním LED světlem. Tento model se skvěle hodí do větších prostor a bude se také skvěle vyjímat na zahradě nebo na větší terase. Tyto vířivky si oblíbila velká spousta zákazníků. U vířivek Softub můžete čekat jenom kladné reference. Spokojení zákazníci jsou předností.