Tipy na méně tradiční vánoční dárky

46634464 - different christmas presents with handmade decoration
Tipy na méně tradiční vánoční dárky

Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi se do popředí dere otázka: „Co dát svým blízkým pod stromeček?“. Udělat radost těm, které máme nejraději, je snad ta nejsložitější věc, které musíme každoročně čelit. Pro některé z nás je nakupování radost, ale pro mnohé znamená spíše stres. Dárky mohou být tradiční, vtipné, ale i praktické. Dát můžete něco, co udělá jednorázovou radost, ale i věc, která bude sloužit v domácnosti pravidelně. V následujícím článku vám poskytneme inspiraci na méně tradiční dárky, které určitě vašim blízkým udělají radost.

Čistička vzduchu

Čističku vzduchu dáváme na první místo, protože se jedná o dárek, kterým rozhodně nic nezkazíte, ale právě naopak. Svým blízkým dáte skutečně potřebnou věc, která jim zlepší zdraví. Lidé se totiž potýkají stále více s chronickými problémy, které jsou spojené s vnitřním prostředím. Vzduch, který doma dýcháme, se výrazným způsobem dotýká našeho zdravotního stavu. Čističky vzduchu udržují vzduch čistý a kvalitní. Odstraňují z něj alergeny, prachové částice, plísně, chemické látky, zápach, ale i například psí chlupy. Zázrakem jsou zvláště přístroje, které mají vestavěný ionizátor. Jedná se o čističky Ionic Care, které vzduch obohacují o tzv. vzdušné vitamíny, tedy záporné ionty mající pozitivní vliv na zdraví. Jsou úžasným pomocníkem při chronické bolesti hlavy, ale také zlepšují kvalitu spánku, podporují koncentraci a ulevují od respiračních potíží a alergií.

Zvlhčovač vzduchu

Zajímavou volbou je nákup zvlhčovače. Pokud víte, že mají vaši blízcí problém se suchým vzduchem, určitě jim tento produkt k Vánocům pořiďte, ať ho mohou používat hned po Štědrém dnu. Během topné sezóny se totiž problémy se suchým vzduchem zintenzivňují. Mezi tyto obtíže patří zejména kašel, podrážděné sliznice, chrapot, pálení očí, problémy s pokožkou, alergie a celková únava. Při nákupu budete vybírat z ultrazvukových přístrojů, zvlhčovačů teplou párou a studených zvlhčovačů.

vyhrivaci-deka

Vyhřívací deka

Zamyslete se, zda si někdo z vašich blízkých neustále nestěžuje na studené nohy či není zimomřivý. Vyhřívací deka je pak ideálním dárek pro takovouto osobu. Ocení ji ale i lidé s chronickými či akutními zdravotními problémy. Pomáhá při svalových, zánětlivých a menstruačních obtížích, stejně jako při ztuhlé šíji a bolestech zad. Na výběr máte z mnoha barev a velikostí. Pořídit můžete i model s dálkovým ovládáním, na němž nastavíte požadovaný teplotní stupeň.

aromaterapie

Aroma difuzér

Aroma difuzér je nepostradatelnou součástí aromaterapie, která zklidňuje mysl a pomáhá při zdravotních problémech. Dobrým dárkem se tak stává pro lidi, kteří žijí neustále ve stresu či napětí. Pozitivní účinky na psychický i fyzický zdravotní stav byly prokázány, stačí jen zvolit správný esenciální olej, který poskytne úlevu, například eukalyptus pomáhá při dýchacích potížích, zatímco hřebíček je vhodný při celkovém oslabení organismu a horečce. S aroma difuzérem proto kupte i sadu esenciálních olejů, aby si obdarovaný mohl vybrat podle aktuální potřeby.

logo

CVB VENTILÁTORY A KLIMATIZACE je česká firma s tradicí specializující se na prodej ventilátorů a klimatizací. Získali jsme prestižní mezinárodní ocenění důvěry obchodních partnerů AAA, zařadili jsme se tak mezi 0,2 % nejspolehlivějších firem v ČR s nejvyšší spolehlivostí a kredibilitou. Kromě ČŘ působíme úspěšně i na německém trhu.

http://www.ventilatory-shop.cz/