Domovní ČOV kvalitně a levně

Rozhodujete se, jakou variantu zvolit pro domovní likvidaci odpadních vod? Vhodným řešením je domovní čistírna odpadních vod. Ta oproti jímce je navíc ekologická, protože přečištěnou vodu lze znovu použít pro další praktické účely jako je například zalévání zahrady a podobně. Ovšem vše takzvaně vyběhat kolem vyřešení domovní ČOV může dát práci. Je zapotřebí dobrý projekt odpovídající vhodnému řešení pro vás a také vyřídit různé formality na úřadech.

Kompletní řešení pro domovní ČOV má pro vás společnost ZAKRA, která se postará o vše od A do Z, tedy od projektu po vyřízení na příslušných úřadech. ZAKRA se zabývá vodohospodářskou činností a je specialistou na domovní ČOV. Její odborníci znají všechny typy domovních ČOV a najdou vhodné řešení právě pro vás. Poradí si rovněž s nestandardní situací díky zkušenostem získaným na stovkách zakázek.

Navštivte webové stránky firmy ZAKRA a podívejte se na ukázky již realizovaných projektů domovních ČOV. Na společnost ZAKRA se můžete obrátit odkudkoliv z celé České republiky. Vše je také možné vyřídit online z pohodlí domova. Přesvědčte se a sjednejte si nezávaznou úvodní konzultaci zdarma.